Met enige regelmaat reserveren we een tafel bij een restaurant dat duurzaam kookt (al dan niet speciaal voor ons). Naast het steunen van restaurants die goed bezig zijn, een moment om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, elkaar te stimuleren en te steunen. Ben jij er de volgende keer ook (weer) bij?
Dit keer gaan we naar Inge’s eettafel. Inge van Hall kookt iedere maand biologisch, duurzaam, authentiek, smaakvol, ongedwongen, puur… Een handvol begrippen die duidelijk maken waar Inge’s Eettafel voor staat. Inge’s Eettafel is gespecialiseerd in de biologische catering en de Brabantse keuken, bereid met streekproducten en volgens het ‘slow food’-principe.
Schuif aan en kom en geniet van het eten en gezelschap bij Carte Blanche. Het is ook mogelijk om mee te koken met Inge, en op die manier wat keukengeheimen te weten te komen.
Elke 1e donderdag van de maand bereidt zij een lekker, biologisch en vegetarisch 3 gangen diner, niet zomaar een diner, verhalen, anecdotes en (w)etenswaardigheden zullen tijdens het eten de revue passeren. Wil je speciaal iets (w)eten over een gewas, product of bereidingswijze? Kom eerder en stel je vraag. neem een verrassend product mee en laat je inspireren wat je ervan kan maken.
Als je mee wilt eten of zelfs koken, meld je dan aan via: eindhoven@transitiontowns.nl.
Carte Blanche Jan Heynslaan 4
5622 KM Eindhoven
18.00 aanvang, rond 18.30 uur aan tafel
Kosten zijn € 15,00 pp, drank zelf meenemen